Hajdfeld podijum posvetio Kubici

Izvor: B92, 12.Apr.2011, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hajdfeld podijum posvetio Kubici

Vozač Lotus Renoa Nik Hajdfeld podijum na Velikoj nagradi Malezije posvetio je Robertu Kubici, koji se oporavlja od povreda zadobijenih u reli udesu.

Poljak je pretrpeo teške povrede pre nešto više od dva meseca u Italiji, a upravo Hajdfeld ga je zamenio u timu Lotus Renoa.

Hajdfeld je posle lošeg izdanja na otvaranju sezone u Australiji, u nedelju kao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << treći prošao kroz cilj na stazi "Sepang", iza dvojice poslednjih šampiona, Sebastijana Fetela i Džensona Batona.

"Stavio sam tvoj znak na prednji deo kacige i poljsku zastavu sa strane. Želeo sam da vidiš to i da ti stavim do znanja da mislim na tebe. Želeo sam da pokažem tvojim fanovima da si deo Formule 1 i ovog tima. Ovo treće mesto je i tvoje”, napisao je Hajdfeld u poruci Kubici na svom zvaničnom sajtu.

Kubica je posle udesa četiri puta operisan, a još uvek se nalazi u bolnici Santa Korona u Pjetra Legureu, gde je započeo rehabilitaciju.

"Tokom trke sam razmišljao o tebi. Kada sam prošao kroz cilj sreća je preovladala. Znam šta misliš sada: 'Lotus Reno je napravio fantastičan bolid ove godine. Želim da se vratim što ranije moguće i da se nađem u njemu’. Možeš ti to. Želim ti sve najbolje u rehabilitaciji”, dodao je Nemac u svojoj poruci.

Naredna trka u šampionatu Formule 1 vozi se već u nedelju, za Veliku nagradu Kine.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.