Izvor: S media, 03.Sep.2012, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Folksvagen dostigao vrhunac?

Da li je kompanija VW dostigla svoj vrhunac? Izgleda da jeste.

Folksvagen poseduje ukupno 12 brendova. Ne samo da je kompanija pokupovala manje bitne brendove kao što je recimo Lotus, već je dobro zagrizla i iskeširala novac za Porše koji je sada stoprocentno u njihovom vlasništvu.

Folksvagenu je pošlo za rukom da proširi proizvodne pogone na rastućem kineskom tržištu. Svojim uspesima je uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da razljuti Fijat koji je napao VW-ovu prodajnu strategiju.

Bilo kako bilo Folksvagen ulazi u miran period, sudeći prema izjavama šefa kompanije Martina Vinterkorna, koji usput ne poriče da je VW i dalje zainteresovan za kupovinu brenda Alfa Romeo.

Izvor:S media, M.M. foto:rushlane.com
Pogledaj vesti o: Porsche

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Folksvagen dostigao vrhunac?

Izvor: Capital.ba, 03.Sep.2012

VOLFSBURG, Folksvagen već godinama ide uzlaznom linijom usput kupujući druge, manje-više posrnule, auto-kompanije. Da li je kompanija VW dostigla svoj vrhunac? Izgleda da jeste. Folksvagen posjeduje ukupno 12 brendova. Ne ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.