Fetel: Uživao sam u trci, Kimi je bio odličan!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jul.2013, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fetel: Uživao sam u trci, Kimi je bio odličan!

Trostruki svetski šampion Formule jedan, vozač Red Bula Sebastijan Fetel rekao je da je zadovoljan zbog današnje pobede u trci za Veliku nagradu Nemačke, ali je i pohvalio suparnički tim Lotus.

Fetel je prvi put u karijeri pobedio na Nirburgringu, a to je bila njegova četvrta pobeda u sezoni i 30. u karijeri. Drugo i treće mesto zauzeli su vozači Lotusa Kimi Raikonen i Roman Grožan.

"Ovo je neverovatno. Veoma sam srećan. Kimi je na kraju bio veoma blizu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ali ja sam pokušavao da budem brži u svakom krugu, osim kada je na stazi bilo sigurnosno vozilo", rekao je Fetel posle trke.

"Uživao sam u današnjoj trci, osećao sam da su Kimi i Roman prilično blizu, ali uspeli smo da odbijemo napade i srećan sam što se trka završila posle 60 krugova", dodao je trostruki uzastopni svetski šampion.

Nemački vozač pohvalio je ekipu Lotusa.

"Lotus je danas bio neverovatno brz. Obavili su posao sa gumama bolje nego većina ekipa. Sve u svemu, bili su fantastični i zaslužuju sve pohvale", rekao je Fetel.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Fetel: Uživao sam u trci, Kimi je bio odličan!

Izvor: Dzungla.org, 07.Jul.2013

Trostruki svetski šampion Formule jedan, vozač Red Bula Sebastijan Fetel rekao je da je zadovoljan zbog. današnje pobede u trci za Veliku nagradu Nemačke, ali je i pohvalio suparnički tim Lotus.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.