Sajamski rezultati VB Leasinga: Finansirano 83 automobila

Izvor: PRObjave.com, 31.Mar.2014, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajamski rezultati VB Leasinga: Finansirano 83 automobila

Ovogodišnji sajam automobila BG CAR SHOW 2014 VB Leasing je završio sa 83 nova zaključena ugovora ukupne vrednosti veće od 2 miliona evra.
Prosečna vrednost automobila uzetih preko finansijskog lizinga u ovoj lizing kući iznosi 24.169 evra, a klijenti su se najčešće odlučivali za: KIA (33 vozila), BMW (18 vozila) i Škoda (8 automobila).
VB Leasing, kompanija koja ove godine obeležava desetogodišnjicu uspešnog poslovanja u Srbiji još napominje da su ovogodišnji sajamski rezultati bolji od prošlogodišnjih, te da pokazuju znake oživljavanja tržišta. Za prvih 10 godina koliko postoji u Srbiji, VB Leasing je sklopio više od 13.000 ugovora sa preko 9.200 klijenata, a prošlu godinu je završio kao najbolje plasirana lizing kuća u domenu finansijskog lizinga.


O VB Leasingu:
Kompanija VB Leasing jedna je od vodećih lizing kuća u Srbiji i deo je međunarodnog holdinga koji posluje u devet evropskih zemalja. U Srbiji, VB Leasing posluje od 2004. godine i lider je u finansijskom lizingu putničkih i dostavnih vozila. Pored toga, VB Leasing isključivo putem finansijskog lizinga finansira najrazličitije mašine i opremu: kamione, autobuse, prikolice, hladnjače, ali i poljoprivrednu mehanizaciju, štamparske mašine, industrijsku opremu, medicinske i dijagnostičke aparate. Filijale ove kompanije nalaze se u Beogradu, Novom Sadu i Čačku, odakle se regionalno pokriva tržište cele Srbije.
VB Leasing
Đorđa Stanojevića 12
11070 Beograd
Tel: 011/201-65-00
Fax: 011/201-65-60
Email: office@vbleasing.rs
Web: www.vbleasing.rs
Kontakt:
Petar Đorđević
Funkcija: Marketing menadžer
Mob: 060/20-24-603
Email: petar.djordjevic@vbleasing.rs
Pogledaj vesti o: Nova godina,   BMW,   Skoda

Nastavak na PRObjave.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rezultati trećeg kvartala VB Leasinga: Najviše klijenata odabralo VB Leasing

Izvor: Moto.rs, 31.Mar.2014

Tržišno učešće ove kompanije kada je sklapanje novih ugovora u pitanju je 11,5%, dok u segmentu putničkih i lakih dostavnih vozila ono iznosi 20%. Razlog zašto je najveći broj klijenata odabrao VB Leasing možda leži u partnerstvu ove kompanije sa proizvođačima i dilerskim mrežama, za čije...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PRObjave.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PRObjave.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.