SVE MANJE LIZING UGOVORA

Izvor: Press, 20.Jul.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE MANJE LIZING UGOVORA

U prvih šest meseci ove godine sklopljeno je 6.345 novih lizing ugovora, što je 30 odsto manje nego u istom periodu prošle godine - rekla je agenciji Beta registratorka u registru finansijskog lizinga Tanja Vukotić-Marinković. Ona je dodala da je u drugom tromesečju ove godine primećena tendencija porasta broja lizing ugovora.
- Građani Srbije i dalje lizing najviše koriste za nabavku automobila, iako se broj tih ugovora u ukupnom...

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Statistika isplaćenih zarada

Izvor: B92, 21.Jul.2008, 15:37

Beograd -- Prosečna zarada u prvih šest meseci ove godine nominalno je veća za 19,52, a realno za 4,29 odsto nego u istom periodu prošle godine.. Prosečna neto zarada u Srbiji isplaćena u junu iznosi 32.648 dinara i nominalno je veća za 1,56 odsto, a realno za 1,05 odsto od prosečne zarade isplaćene...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.