Izvor: RTS, 27.Jun.2023, 13:55

S-Leasing обележава 20 година постојања

Једна од најбрже растућих лизинг кућа на тржишту Србије, S-Leasing, ове године обележава 20 година постојања. Kомпанија која послује у оквиру Ерсте Групе, две деценије успеха заокружила је резултатом од преко 15.000 клијената и више од 33.000 реализованих уговора, постигавши >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << тако тржишно учешће од 17,3 одсто на крају прошле године.
“Неизмерно сам поносан што на овако динамичном и све конкурентнијем тржишту S-Leasing постиже рекордне резултате. Пре 10 година били смо на 11. месту на тржишту, сада смо четврти, а у протеклих пет година остварили смо раст билансне суме од скоро 180 одсто. Добро дефинисана стратегија и агилност у тешким временима, када је било неопходно доносити одлучне потезе, али и заштитити бизнис и клијенте, учинили су нас још снажнијим и спремнијим да одговоримо на сваки изазов. Желимо лидерску позицију на тржишту, а са тимом који је уз нас и мрежом партнера са којима имамо снажну сарадњу, наше амбиције су врло реалне“, истакао је Бојан Врачевић, председник Извршног одбора S-Leasinga.
Пословни биланс ипак није једини покретачки мотив S-Leasing. Kао део Ерсте Групе, ЕСГ принципи су у самом врху пословне агенде компаније, а ова лизинг кућа најављује да ће се и у наредном периоду још активније посветити зеленим решењима.
"Свесни смо утицаја који можемо имати на животну средину кроз финансирање пројеката који обезбеђују енергију из обновљивих извора или подршку набавке електричних возила. Да смо на добром путу, сведочи и повећан број лизинг уговора у овој категорији, а у наредном периоду још више ћемо се посветити активностима у домену екологије”, изјавио је Вук Вучевић, члан Извршног одбора S-Leasinga.
Сарадња S-Leasinga и Ерсте Банке у Србији један је од најефикаснијих модела сарадње на тржишту и узор колегама у читавој Ерсте Групи.
"Улазак Ерсте Банке у власништво S-Leasinga 2013. године и потписивање уговора којим смо повезали лизинг са банком по свим важним функцијама, заправо је прекретница у развоју S-Leasinga. Након реорганизације компаније и израде стратегије 2015. године, јасно смо дефинисали своје приоритете, али и циљеве у односу на клијенте, партнере и конкуренцију. Доследност и труд који смо уложили данас су више него мерљиви, како статистиком, тако и поверењем и угледом које S-Leasing ужива на тржишту“, истакао је Никола Стаменковић, члан Извршног одбора Ерсте Банке.
Избалансирана стратегија раста кроз финансирање МСП и физичких лица, у протекле две деценије дала је одличне резултате. У жељи да буде препознат као сигуран и стабилан партнер, S-Leasing је непрекидно подизао лествицу успеха и обарао рекорде ширећи број клијената, партнера али и сопствени тим. Улагањем у услуге, људе и одрживу мрежу сарадника, S-Leasing је постао кључни фактор успеха својих клијената, али и први избор за све оне који знају вредност речи – поверење.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.