Otkrila-prave-razloge-razvoda-Nismo-imali-ni-za-hleb

Izvor: medio.rs, 02.Avg.2014, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkrila-prave-razloge-razvoda-Nismo-imali-ni-za-hleb

Krivi i njegove roditelje

Hrvatska pevačica, književnica i starleta Nives Celzijus rešila je da progovori o ključnim razlozima zbog kojih je došlo do razvoda braka sa hrvatskim fudbalerom Dinom Drpićem.

Iako mu je bila neverna, Nives je ispričala kako je za devet godina dva puta odlazila od njega i vraćala mu se, te da je on izgubio sav novac i da nekada nisu imali ni hleb da kupe zbog njegovih navika.

- Dino se zadužio kod zelenaša kako bi mogao >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << da otplati lizing za auto i kredite. Istina je da se kockao, ali ne u onolikoj meri koliko su mediji pisali - rekla je Nives za hrvatsko izdanje magazina "Gloria", a zatim je dodala da su njegovi roditelji krivi za sve.

- Izgubio je mnogo novca i vremena, i još grca u tome. Dinovi finansijski problemi počeli su kad je počeo poslovni projekat s nekretninama, na šta su ga nagovorili njegovi roditelji. Zbog toga su zahladneli moji odnosi sa svekrvom - završila je Nives.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.
Pogledaj vesti o: Lizing

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Nives Celzijus otkrila prave razloge razvoda: Dino se kockao, ponekad ni za hleb nismo imali!

Izvor: Press, 02.Avg.2014

Iako mu je bila neverna, Nives je ispričala kako je za devet godina dva puta odlazila od njega i vraćala mu se, te da je on izgubio sav novac i da nekada nisu imali ni hleb da kupe zbog njegovih navika.. - Dino se zadužio kod zelenaša kako bi mogao da otplati lizing za auto i kredite. Istina je...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.