Nova Fiesta već od 9.990 evra

Izvor: Radio 021, 22.Maj.2018, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova Fiesta već od 9.990 evra

U prodajno-servisnom centru Grand motorsa (Bulevar vojvode Stepe 50), zaljubljenici u Fordove automobile imaju mogućnost da se detaljno upoznaju s novom Fiestom i dobiju sve informacije o ovom modelu, koji se nudi po akcijskoj ceni od 9.990 evra za ograničen broj vozila.

Vozila su dostupna za brzu isporuku, a posebnu pogodnost nudi se za pravna lica i obuhvata leasing bez učešća na 48 meseci.

Takođe, obezbeđena je test vožnja za zvakog ko je zainteresovan, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << kako bi se i na licu mesta uverili zbog čega je Fiesta najprodavaniji mali automobil u Evropi, ali i najpopularniji Fordov model u Srbiji.

Za statičko upoznavanje dostupna su vozila izložena u prodajnom salonu.

Svi zainteresovani imaju i mogućnost da se informišu o mogućnostima Fiestine "personalizacije", odnosno kombinovanja osnovnih i dodatnih paketa opreme, kako bi budućeg "mezimca" maksimalno prilagodili svojim potrebama i estetsko-funkcionalnim kriterijumima.

Za više informacija kontaktirajte Grand Motors, Poslovnu jedinicu Novi Sad na Bulevaru vojvode Stepe 50. Telefon je 021/6302-777.

Autor: Reklamni tekst
Pogledaj vesti o: Lizing

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.