Izvor: AutoBlog, 05.Dec.2013, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najavljen Sajam automobila u Kragujevcu 2013.

Od šestog do osmog decembra na Šumadija sajmu u Kragujevcu će biti otvoren Sajam automobila. Okupiće se uspešne dilerske kuće, prodavci najnovijih modela iz auto-industrije, komponentaši i proizvodjači opreme, osiguravajuće kuće i lizing kompanije. Biće prisutno 15 izlagača iz Srbije i regiona sa svojim ponudama i sajamskim popustima, a premijerno će u Srbiji biti predstavljeni modeli kuće Mercedes i BMW X5 proizvedenog ove godine. Iako zbog ekonomske krize Sajam automobila prošle godine nije održan, pa je to menadžerima Šumadija sajma otežalo okupljanje izlagača na jednom od tri najposećenije godišnje manifestacije, ovogodišnji sajam je, prema oceni organizatora ispunio očekivanja u pogledu broja izlagača i kvaliteta sajamske ponude. “Sajam smo hteli da održimo uprkos svemu, jer je Kragujevac grad automobila sa dugom tradicijom i to želimo da podržimo i ovim sajmom, rekao je Dejan Dačović, direktor sektora sajamskih manifestacija “Šumadija sajma” Sajam je za posetu otvoren od šestog decembra, a ulaz i parking su besplatni. Opis sajma Posećena i atraktivna sajamska manifestacija u kalendaru “Šumadija sajma”. Okuplja uspešne dilerske kuće, prodavce najnovijih modela iz svetske auto-industrije, uz brojne komponentaše i proizvodjače opreme koja sledi auto-industriju Robne grupe Auto dileri, lizing kompanije Organizator Šumadija sajam Kragujevac Radno vreme 10h-19h Cena ulaznice Besplatno Parking Besplatno Katalog (pdf) Izvor: Sumadijasajam.rs
Pogledaj vesti o: Mercedes Benz

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Sutra počinje Sajam automobila u Kragujevcu

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Dec.2013

KRAGUJEVAC - U Kragujevcu sutra počinje trodnevni Sajam automobila koji će okupiti dilerske kuće, komponentaše, proizvođače opereme, osiguravajuće kuće i lizing kompanije iz Srbije i okruženja.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.