NE MOŽE TAKO LAKO DA GA ZABORAVI: Emina objavila fotografiju koja tera suze na oči (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2018, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE MOŽE TAKO LAKO DA GA ZABORAVI: Emina objavila fotografiju koja tera suze na oči (FOTO)

Probudile se najdublje emocije.

Pevačica Emina Jahović izuzetno je aktivn na društvenim mrežama, gde često objvljuje svoju svakodnevicu, ali je danas odlučila da se jednom slikom priseti svoje prošlosti, tačnije detinjstva.

(R)evolucija u lizing ponudi: Sa topSERVICE i Gratis Class uslugama Porsche Mobility na tržište donosi novine

Podelila je fotografiju na kojoj ima samo nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godina i to u društvu svoje porodice. Majka, sestra, brat i otac kojeg, kako je i sama uvek govorila, ne može lako da zaboravi. Eminin otac je umro prilično mlad.

"Pronašla sam ovu divnu fotografiju moje cele porodice. Pomalo je oštećena, ali mi je draga i želela sam da je podelima sa vama. Moja starija sestra Sabina, brat Mirsad, a ovo malo pače u tatinim rukama sam ja", napisala je Emina.

ČAŠA VODE I PILULE? Jelena Karleuša zabrinula fanove DRAMATIČNOM OBJAVOM (FOTO)

Found this lovely picture of my whole family. it’s a bit damaged on my mom side but I love it so I wanted to share with U. My older sis Sabina, brother Mirsad and this little duck in daddy’s arms is me🐥🙈☺️😇❤️ #realtreasure

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on Mar 29, 2018 at 5:06am PDT

ČESTITAMO, BANE! Ogromna sreća kod bivšeg dečka Kaće Živković - oh, kakva samo radost!

Fotografija je probudila razne emocije kod njenih obožavatelja i svi su je pohvalili što je jedna od retkih javnih ličnosti koja nije zaboravila svoje poreklo i prave porodične vrednosti.
Pogledaj vesti o: Porsche

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.