Mađarska OTP Grupa kupuje Societe General banke u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Dec.2018, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mađarska OTP Grupa kupuje Societe General banke u Srbiji

Societe General Grupa potpisala je ugovor o nameri da Societe General banke u Srbiji proda mađarskoj OTP Grupi.

Societe Generale Grupa objavila je da je potpisala ugovor o planiranju prodaje Societe Generale banke u Srbiji OTP grupi, uslovljen odobrenjem Narodne banke Srbije i antimonopolske komisije.

Mađarska OTP grupa služi oko 11 miliona klijenata u devet zemalja, sa oko 33.000 zaposlenih i oko 1.500 filijala.

"SOGE >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Leasing i SOGE Osiguranje su obuhvaćeni procesom prodaje, dok će Societe Generale Grupa nastaviti svoje prisustvo u Srbiji kroz ALD Automotive. Zatvaranje transakcije bi trebalo da se desi u narednim mesecima", rečeno je Tanjugu u Socite General banci.

Societe General banka u Srbiji je beležila rekordne rezultate u poslovanju u poslednjih nekoliko godina, navode, a Banka je na domaćem tržištu pozicionirana na četvrtom mestu po visini aktive, trećem po obimu kredita i četvrtom po ukupnim depozitima

Aktivna je i u poslovima sa stanovništvom i sa korporativnim klijentima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.