Lizing industrija u Srbiji ima potencijal za investicije u privredu od milijardu evra

Izvor: Danas, 28.Maj.2019, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lizing industrija u Srbiji ima potencijal za investicije u privredu od milijardu evra

Generalni sekretar Asocijacije lizing kompanija Srbije (ALKS) Teodora Milenković rekla je danas da ta industrija ima potencijal da godišnje podrži investicije u domaću privredu u vrednosti jedne milijarde evra. Članak Lizing industrija u Srbiji ima potencijal za investicije u privredu od milijardu evra se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Lizing

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uz jedan uslov: Lizing kompanije bi mogle da ulože u domaću privredu milijardu evra godišnje

Izvor: B92, 28.Maj.2019

Beograd -- Lizing industrija može godišnje da podrži investicije u domaću privredu vredne do jedne milijarde evra, ukoliko se prihvate inicijative privrede iz te oblasti...Za postizanje tog cilja potrebno je realizovati predložene inicijative privrede koja se bavi tom delatnošću...To je rekla...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.