Kupili avion, a nemaju para za ratu

Izvor: Blic, 03.Apr.2013, 07:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupili avion, a nemaju para za ratu

Na aukciji koju je organizovao Hipo Alpe-Adrija lizing nalazi se avion „cesna“ iz 1981. godine, čija je početna cena 128.000 evra. Letelica sa šest sedišta, kako za „Blic“ kažu u Hipo Alpe-Adrija lizingu, vraćena je s lizinga jer klijent koji je bio nosilac lizinga nije izmirivao svoje obaveze na vreme.

- Avion trenutno nije registrovan jer nije u upotrebi. Bez obzira na to, redovno je održavan i u stanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je da leti. Avion će biti prodat ukoliko se nađe novi kupac ili klijent zainteresovan za lizing u skladu sa svim uslovima i mogućnostima finansiranja putem liziga - kažu za „Blic“ u Hipo Alpe-Adrija lizingu.

„Cesna 551 sitejšn“ ranije je bila registrovana pod oznakom YU-BTT i nekada je bila u sastavu flote „Er pinka“, ali juče nije bilo moguće saznati da li je njima uzeta sa lizinga.

Kako je navedeno na sajtu holandske aukcijske kuće, koja prodaje avion, „cesna“ ima luksuznu opremu, četiri kožna sedišta za putnike i dva za posadu, kao i detalje od drveta u unutrašnjosti kabine. Aukcija je otvorena do 18. aprila.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.