Gradski centar za socijalni rad dobio vozilo na poklon

Izvor: Studio B, 26.Dec.2013, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradski centar za socijalni rad dobio vozilo na poklon

Kompanija „CA Leasing Srbija" donirala je vozilo „Citroen C3" Gradskom centru za socijalni rad u Beogradu.

Na ovaj način omogućena je bolja dostupnost usluga centra korisnicima, posebno za intervencije u slučajevima porodičnog nasilja i zaštite dece od zlostavljanja i zanemarivanja.

Gradski centar za socijalni rad ima više od 91.000 korisnika, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << a tokom prošle godine obavio je blizu 500 neodložnih intervencija, od čega 243 intervencije u urgentnoj zaštiti dece. Najstariji sugrađani čine više od 18, a najmlađi oko 30 odsto korisnika centra, a to su upravo oni kojima je najčešće neophodno hitno reagovanje stručnjaka.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Gradski centar za socijalni rad dobio automobil

Izvor: Danas, 26.Dec.2013

Gradski centar za socijalni rad dobio je na poklon automobil citroen C3, od kompanije CA Lizing Srbija, koji će prema rečima Snežane Stošković, direktorke Centra, biti koristan posebno za intervencije u slučajevima porodičnog nasilja i zaštiti dece od zlostavljanja i zanemarivanja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.