ATP dobija dvanaest novih autobusa

Izvor: Pančevac-online.com, 11.Feb.2016, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP dobija dvanaest novih autobusa

Sutra će u auto-bazu ATP-a stići 12 novih autobusa koje je za pančevačkog prevoznika izradila fabrika „Ikarbus”. Time će biti realizovan ugovor vredan milion i sedam stotina hiljada evra potpisan u maju prošle godine.

Zahvaljujući kompaniji „Unikredit lizing”, ti autobusi će se plaćati na lizing jer se ispostavilo da je to finansijski isplativije nego održavanje zastarelog ATP-ovog voznog parka.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Pančevac-online.com << />Sutrašnjem događaju prisustvovaće gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov, njegov zamenik Saša Levnajić, član Gradskog veća zadužen za saobraćaj Dragan Grujičić, predstavnici Agencije za saobraćaj i drugi.

Podsećamo, sedam novih autobusa saobraćaće na liniji Pančevo–Beograd, s obzirom na to da ATP ima najviše putnika na njoj, a pet će biti raspoređeno u gradski saobraćaj.

M. G.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Novi "Ikarbusovi" autobusi u Pančevu: Vozni park ATP-a bogatiji za 12 vozila

Izvor: Blic, 12.Feb.2016, 11:47

U auto-bazu ATP-a danas stiže 12 novih autobusa koje je za pančevačkog prevoznika izradila fabrika "Ikarbus". Time će biti realizovan ugovor vredan milion i sedam stotina hiljada evra potpisan u maju prošle godine, prenosi portal Pančevac...Zahvaljujući kompaniji "Unikredit lizing", ti autobusi...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.