Izvor: N1 televizija, 12.Feb.2021, 18:22

APR: Prošle godine na lizing nabavljeno predmeta u vrednosti od 367 miliona evra

Vrednost svih predmeta kupljenih na lizing u Srbiji tokom 2020. godine bila je 367 miliona evra, pokazuju podaci Agencije za privredne registre. I dalje se na ovaj način nabavljaju najviše putnička vozila - njihov udeo je 53,84 odsto u broju svih predmeta kupljenih na lizing prošle godine. Svoj vozni park na ovaj način najčešće obnavljaju - preduzeća.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Prošle godine 13.573 ugovora o finansijskom lizingu u Srbiji u vrednosti 367miliona evra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2021

U 2020. godini registrovano je 13.573 ugovora o finansijskom lizingu na osnovu kojih su nabavljeni predmeti u vrednosti većoj od 367 miliona evra, saopštila je danas Agencija za privredne registre...Putem finansijskog lizinga su, u najvećem procentu, nabavljena putnička, zatim teretna i druge vrste...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.