Izvor: HotSport.rs, 08.Okt.2017, 11:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAESTROVO ‘ZBOGOM’ FUDBALU: Podsetite se najlepših poteza iz karijere Andree Pirla (VIDEO)

Mali je broj fudbalera za koje možemo reći da su svojim umećem obeležili epohu, a jedan od njih danas je saopštio da je kraj karijere na vidiku.

Teško je zamisliti ekipe Milana, Juventusa ili reprezentacije Italije u poslednjih 15 godina bez Andree Pirla.
Neverovatni vezista bio je ključni faktor u Milanovom osvajanju Lige šampiona, titulama šampiona Italije, te Juventusovom novom usponu nakon izbacivanja u Seriju B nakon „kalčopolija“.
Sad, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << fudbaler Njujork Sitija, Pirlo je odlučio da je trenutak za kačenje kopački o klin.
Shvatite u nekom trenutku da je kraj. Svakog dana se javljaju novi problemi, ne možete da trenirate jer stalno iskrsne neki… U mojim godinama mislim da je kraj. Nije nemoguće da igrate i do 50. godine, ali radije bih radio nešto drugo, rekao je Pirlo za Gazetu delo Sport, najavivši da će po isteku ugovora sa Njujorkom 31. decembra ove godine i zvanično završiti karijeru.
Pirlo, inače po nadimku „Arhitekta“, „Maestro“, „Mocart“… jedan je od najtrofejnijih fudbalera u evropskom fudbalu, a u karijeri je nastupao za Inter, Brešu, Ređinu, Milan, Juventus i Njujork Siti.
(Youtube/ Giovadieci Calcio/Football)
 
The post MAESTROVO ‘ZBOGOM’ FUDBALU: Podsetite se najlepših poteza iz karijere Andree Pirla (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.