Za održavanje naučno-stručnih aktivnosti u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja pet miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2024, 15:27

Za održavanje naučno-stručnih aktivnosti u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja pet miliona dinara

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo organizovao je danas dodelu ugovora korisnicima koji su dobili sredstva za održavanje naučno-stručnih aktivnosti u oblasti poljoprivrede i ruralnog razvoja u 2024. godini na teritoriji AP Vojvodine.
Ugovori u vrednosti od pet miliona dinara potpisani su sa predstavnicima četiri institucije — Poljoprivrednog fakulteta, Filozofskog fakulteta, Instituta za ratarstvo i povrtarstvo u Novom Sadu i Srednje stručne škole „Stevan Petrović Brile“ u Rumi.
Tom prilikom obratio se podsekretar Aleksandar Panovski, koji je istakao da je ovo tradicionalni konkurs za koji Sekretarijat izdvaja sredstva.
„Drago nam je što možemo da obezbedimo...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.