Glumac Andrija Milošević imenovan za umetničkog direktora 59. Filmskih susreta u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 10.Maj.2024, 15:14

Glumac Andrija Milošević imenovan za umetničkog direktora 59. Filmskih susreta u Nišu

Na nedavno održanoj sednici Saveta festivala, glumac Andrija Milošević postavljen je na poziciju umetničkog direktora 59. Filmskih susreta u Nišu. Ovogodišnji Filmski susreti će se održati od 24. do 30. avgusta na Letnjoj pozornici u Tvrđavi, obećavajući sedmicu bogatu filmskim ostvarenjima i umetničkim doživljajima.
Na istoj sednici, za predsednicu Saveta je izabrana Svetlana Kitić, dok su članovi Saveta iz Grada Niša Jelena Živadinović, Marija Ćirić i Jelena Tomić. U ime Udruženja filmskih glumaca Srbije, izabrani su Rastko Janković, Viktor Savić, Petar Benčina i Fuad Tabučić. Srđan Savić, direktor Niškog kulturnog centra i Festivala, automatski je član Saveta, izjavijo je urednik...
Pogledaj vesti o: Filmski Susreti Niš,   Jelena Janković

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.