Nojeru za veliku grešku protiv Reala kriva trava na stadionu „Santijago Bernabeu“

Izvor: Danas, 10.Maj.2024, 15:17

Nojeru za veliku grešku protiv Reala kriva trava na stadionu „Santijago Bernabeu“

Manuel Nojer, golman Bajerna iz Minhena koji je u 87. minutu napravio ozbiljnu grešku koja je dovela do gola Hoselua i početka povratka Real Madrida u utakmicu, pronašao je izgovor kako bi opravdao svoju grešku i eliminaciju nemačkog tima u polufinalu Lige šampiona.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hoselu: O ostanku u klubu ćemo razgovarati kasnije

Izvor: Danas, 10.Maj.2024

Hose Luis Mato - Hoselu, napadač Real Madrida koji je ove srede postao pravi junak novog prvaka Španije poslavši svoj tim u polufinale Lige šampiona sa dva gola protiv Bajerna iz Minhena, govorio je o mogućnosti da ostane u klubu i naredne sezone, nagovestivši da je to nešto o čemu "ćemo razgovorati...

Nastavak na Danas...

Žestok udarac po džepu: Marčinjak skupo plaća grešku iz završnice meča Real - Bajern?

Izvor: Sportal.rs, 11.Maj.2024, 13:51

Poljski sudija Simon Marčinjak bio je centralna figura nakon revanš utakmice Reala i Bajerna u polufinalu Lige šampiona, a to nikada nije dobro kada su arbitri u pitanju.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.