Petković sa ambasadorima Kvinte: Pitanje upotrebe dinara na Kosovu i Metohiji što pre rešiti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2024, 15:27

Petković sa ambasadorima Kvinte: Pitanje upotrebe dinara na Kosovu i Metohiji što pre rešiti

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković razgovarao je danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu i sa šefom Delegacije Evropske unije u Republici Srbiji o predstojećoj novoj rundi dijaloga u Briselu sledeće nedelje, tokom koje će, kako je naveo, glavna tema ponovo biti "jednostrana i protivpravna odluka Prištine da ukine dinar i dinarski platni promet na Kosovu i Metohiji", saopštila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju.
Petković je istakao da se pitanje upotrebe dinara na Kosovu i...
Pogledaj vesti o: Dinar

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Petković sa predstavnicima Kvinte i EU o zabrani upotrebe dinara na Kosovu

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Maj.2024

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković razgovarao je danas u Beogradu sa predstavnicima zemalja Kvinte i Evropske unije o načinima za prevazilaženje krize izazvane odlukom kosovskih vlasti da zabrane upotrebu dinara.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.