Kolarov: Lacio će izboriti plasman u Ligu šampiona

Izvor: Blic, 03.Okt.2010, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarov: Lacio će izboriti plasman u Ligu šampiona

Fudbaler Mančester sitija Aleksandar Kolarov nema dilemu, njegov bivši klub Lacio izboriće plasman u Ligu šampiona. Srpski reprezentativac koji se nedeljama oporavlja od povrede zgloba uveren je da rimski tim ima igrače koji mogu da ostvare taj uspeh.

– Lacio može do Lige šampiona jer zaista ima dobar tim. Takođe imaju i dobrog trenera, Edija Reju. Mnogi za njega tvrde da je staromodan, ali je u stvari veoma dobro obučen. Gledao sam njihove utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ove sezone i video da je Ernanes dobar igrač – rekao je Kolarov za italijanski dnevnik „Korijere delo Sport".

Rimljani imaju dobar raspored i priliku da osvoje još bodova.

– Vidim priliku da ostanu u vrhu. Igraju sa Brešom i Barijem, mogli bi doći do bodova – kaže bek „građana".

Kolarov je ostavio zapažen trag na Apeninima. Tamo se i dalje pamte njegovi golovi sa distance, pošto je poznat po razornom udarcu levom nogom. On nije isključio mogućnost da jednog dana ponovo zaigra u Seriji A, ali nikako u dresu gradskog rivala Lacija, ekipe Rome.

– Svi me pitaju da li ću se jednog dana vratiti u Kalčo. Nadam se. Ovde sam sazreo kao igrač i kao čovek. Pitali su me i za Romu, ali dolazak tamo ne dolazi u obzir. Zaista tako i mislim – poručio je reprezentativac Srbije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.