Abramovič hoće i Premijer ligu i Ligu šampiona ove godine

Izvor: Blic, 30.Sep.2010, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Abramovič hoće i Premijer ligu i Ligu šampiona ove godine

Vlasnik Čelsija Roman Abramovič je zatražio od svojih igrača osvajanje duple krune, koja podrazumeva i njegov lični san - Ligu šampiona.

Ruski bogataš je od 2003. godine uložio milione u "plavce", ali mu to nije pomoglo da se popne na krov Evrope. Mnogi smatraju da mu ponestaje strpljenja.

"Poruka na početku sezone je bila potpuno jasna. On želi da osvojimo sve. Sa ekipom kakvu imamo u Čelsiju, on očekuje da se to ove sezone i dogodi. Ne stavljamo ni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jedno takmičenje ispred drugih. Ne možemo da biramo između Premijer lige i Lige šampiona", rekao je kapiten Čelsija Džon Teri.

Teri je istakao da je Premijer liga najteži ispit, ali da je Premijer liga nešto što im je stalno izmicalo iz ruku.

"Premijer liga je najbolja liga na svetu sa najboljim igračima. Ponovo smo počeli da osvajamo titule i bitno je da to održimo. Međutim, pehar Lige šampiona je nešto stvarno veliko i nešto što nam je stalno bilo veoma blizu", rekao je Teri.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.