Uskoro nam stiže novi Lexus IS

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020, 13:04

Uskoro nam stiže novi Lexus IS

Stiže još jedan "japanac"...

Japanska kompanija je novim teaserom najavila novi model svog automobila.

Lexus je, naravno, zatamnio sliku kako ne bi otkrio previše, ali su iz kompanije najavili da će 9. juna održati premijeru nove generacije svog modela IS.

Za sada nemamo previše detalja, ali je jasno da je BMW Serija 3 ponovo dobila jakog rivala i prema nekim navodima očekuje se da dobije novu TNGA-L platformu.

U tom slučaju, očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se i bolja upravljivost, kao i prostraniji enterijer sa najmodernijim infotainment sistemom, dok bi automobil bio nešto duži nego ranije.

Lexus Postpones Unveiling of 2021 Lexus IS to Date Unknown https://t.co/hOp5BFQE7K pic.twitter.com/wfRIkzFjHQ

— repro-facil (@reprofacilcom) June 11, 2020

Sem toga, nezvanično se pominje da će na vrhu biti verzija biti IS500, i to možda sa 3,5 litarskim twin-turbo V6 motorom iz modela LS 500 (gde raspolaže sa 416KS i 600 Nm).

Uskoro ćemo imati i više informacija
Pogledaj vesti o: Lexus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.