Premijera novog Lexusa IS FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 16.Jun.2020, 17:52

Premijera novog Lexusa IS FOTO/VIDEO

Konačno je Lexus prikazao svoj novi IS model za 2021. godinu.

Ovo nije potpuno nov Lexusov model, ali je auto redizajniran i moramo priznati da deluje veoma primamljivo i čak lepše od svojih prethodnika, bez da se neko uvredi.

Na priloženim fotografijama možete videti eksterijer i enterijer, a sve to u paketu sa felnama od 18 inča.

Za razliku od prethodnog modela, ovaj IS je 30mm duži, isto toliko širi, a 5mm viši.

Kao što možete >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << videti, Lexus IS će se pojaviti u nekoliko boja kako u eksterijeru, tako i u enterijeru i sve kombinacije deluju podjednako impresivno.

Ono što mnoge najviše zanima je motor.

Zanimljivo, ovog Lexusa će pokretati 2.0 litarski četvorocilindrični motor koji može da isporuči 241KS i 349 Nm najvećeg obrtnog momenta, dok će snagu prenositi osmostepeni automatski menjač.

Ovo nije jedina verzija, pošto se u prodaji može pronaći i 3.5-litarski V6 motor sa 260 KS i 320 Nm najvećeg obrtnog momenta, čiju snagu prenosi šestostepeni automatski menjač.

Takođe, tu je i verzija sa 3.5-litarskim V6 motorom od 311 KS i 379 Nm obrtnog momenta, a on takođe poseduje šestostepeni automatski menjač.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.