Lista: najpouzdaniji i najviše zadovoljavajući automobili i marke

Izvor: AutoBlog, 29.Jan.2023, 09:05

Lista: najpouzdaniji i najviše zadovoljavajući automobili i marke

Novo istraživanje otkriva koje kompanije proizvode najpouzdanije automobile, kao i koji modeli automobila se po tom pitanju ističu. Pobednik je sve samo ne iznenađujući. Ono što nimalo ne iznenađuje je što se Lexus pokazao kao najpouzdaniji brend godine, s tim što je Lexus NX najpouzdaniji pojedinačni model automobila, s gotovo perfektnim rezultatom. Oko 6.000 ljudi je učestvovalo u Honest John Satisfaction Indexu, što bi moglo da pomogne onima koji planiraju kupovinu novog vozila. Lexus je vodeći kada je zadovoljstvo vlasnika u pitanju, s ukupnim skorom od 92,37 odsto. Japanska premijum marka je takođe...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Spisak najpouzdanijih automobila – Dacia u vrhu

Izvor: B92, 29.Jan.2023

Novo istraživanje otkriva koje kompanije proizvode najpouzdanije automobile, kao i koji modeli automobila se po tom pitanju ističu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.