Lexus najavio promene na svojim modelima LC500 i LC500h za 2024. godinu (FOTO+VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Maj.2023, 13:37

Lexus najavio promene na svojim modelima LC500 i LC500h za 2024. godinu (FOTO+VIDEO)

Glavne promene bazirane su na novom enterijeru i eksterijeru.

Lekus je odlučio da na svojim LC modelima uradi značajne promene ,konačno je napustio jednu od svojih ključnih mana: frustrirajući touchpad infotainment kontroler koji je nedavno nestao iz ponude luksuznog brenda. Modeli Lekus LC500 i LC500h planirani za 2024. konačno usvajaju noviji infotejment sistem sa ekranom osetljivim na dodir od 12,3 inča koji će biti znatno unapređeniji sa mnoštvom novih opcija boja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i mogućnosti prilagođavanja.

Nova kontrolna tabla ne izgleda radikalno drugačije, ali centralni ekran je sada ekran osetljiv na dodir u stilu tableta, a ne uvučeni ekran kao dosadašnjih modela, koji je kontrolisan izbirljivim tačpedom na centralnoj konzoli. To takođe znači da ekran pokreće najnoviji softver Lekus Interfejs, koji omogućava ažuriranja putem bežične mreže, glasovnog pomoćnika i dodatne funkcije povezivanja.

Nove boje eksterijera uključuju Ultrasonic Blue Mica 2.0  i Bakarnu boju, a tu je i nova boja unutrašnjosti takođe u noti boje Bakra. Lekus će početi da nudi program "uređenje po meri kupca" koji će na taj način moći  da prilagode svoj LC sa širim spektrom kombinacija boja, opcija točkova i opcionih funkcija. Opcija "uređenja po želji kupca"otvara mogućnosti kao što su specijalni krov od ugljeničnih vlakana, različite boje mekog krova u kabriolet verziji i nova plavo-bela šema boja unutrašnjosti.

Za sad nisu najavljene nikakve mehaničke promene za LC kupe ili kabriolet modele. Kupe nastavlja da nudi ili 5,0-litarski V-8 sa prirodnim usisavanjem od 471 KS u LC500 i hibridni pogon od 354 KS u LC500h koji koristi 3,5-litarski V-6; kabriolet.

Japanese luxury, Japanese luxury car ── New Lexus LC500h pic.twitter.com/dDio5PWxqk

— Ren Kanzaki (@ren_119) February 24, 2022

Cene koje se najavljuje kreću se od 98.000 do 108.000 dolara u zavisnosti od modela i opreme.
Pogledaj vesti o: Lexus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.