22.12.2015 ::: Lexus NX sa točkovima od leda (foto+video)

Izvor: AutoMagazin, 22.Dec.2015, 04:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

22.12.2015 ::: Lexus NX sa točkovima od leda (foto+video)

Luksuzni brand Toyote, ovoga puta odlučio je da na veoma kreativan i zabavan način demonstrira visok nivo kvaliteta i izrade svojih automobila. Lexus NX dobio je ledene točkove. Da, dobro ste pročitali, u pitanju su točkovi od leda...

Automobil je bio na temperaturi od -30°C čak pet dana, a iz Lexusa javljaju da je automobil pokrenut bez ikakvih problema, i to iz prvog pokušaja. Za razvoj točkova od leda bilo je potrebno tri meseca istraživanja, dizajniranja i testiranja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu AutoMagazin << />
reklama

Automobil i felne su pažljivo dizajnirani, tako što je NX laserski skeniran i reproduktovan pomoću kompjutera i numeričke tehnike. Točkovi su napravjeni od specijalno pripremljene vode. Točkovi su i dovoljno čvrsti jer je u smesu ubačen specijalni materijali. I na kraju, u točkove su ugrađena LED svetla, kako bi izgledali atraktivnije.

VIDEO:



Automagazin.rs
Pogledaj vesti o: Lexus

Nastavak na AutoMagazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoMagazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoMagazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.