Ovo je nova Lancia: Prototip ukraden pa potopljen u kanalu, slike završile na internetu FOTO

Izvor: B92, 14.Dec.2023, 22:35

Ovo je nova Lancia: Prototip ukraden pa potopljen u kanalu, slike završile na internetu FOTO

Lancia je pre neki dan imala problema, jer su lopovi ukrali prototip novog Ypsilon modela iz fabrike u Francuskoj, a potom je ovaj automobil završio u kanalu.

Tako je, umesto tizer fotografije koja je svakako bila planirana za ovu nedelju, Lancia bila "primorana" da nam otkrije mnogo više o izgledu automobila, i to prilikom izvlačenja iz vode.

Na sreću italijanskog brenda, nismo videli ništa od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prednjeg dela automobila, već samo zadnji, ali upravo tu "rupu" popunjava nova tizer fotografija.

Automobil je postavljen tako da slučajno ne bi otkrio previše, ali je jasno da će se dizajn bazirati u velikoj meri na prošle godine predstavljeni Pu+Ra HPE koncept.

Vidimo tri tanka led svetla postavljena tako da formiraju slovo Y, iznad njih crni deo na kom piše Lancia, a kako se čini, prednji farovi postavljeni su malo više na stranu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.