Zver od 175.000 evra - LAMBORGINI HURIKEJN EVO RWD SPAJDER

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020, 10:46

Zver od 175.000 evra - LAMBORGINI HURIKEJN EVO RWD SPAJDER

Pogledajte kako izgleda...

Zadovoljstvo koje košta 175.000 evra.

The Lamborghini Huracan EVO RWD is now officially available in Spyder.

The contrast of pure rear-wheel driving pleasure and convertible cruising coalesce to form what is historically the Huracan's most under appreciated variant. pic.twitter.com/BfAXViHeoO
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
— Motor Magnet (@Motor_Magnet) May 7, 2020

Nakon kupe verzije, koja je debitovala početkom godine, Lamborghini je u četvrtak predstavio i kabriolet varijantu Huracana EVO sa zadnjiim pogonom.

Osim što se dva automobila razlikuju po pokretnom krovu, sve ostalo je manje-više identično. I Spyder dobija snagu od istog 5.2 litarskog V10 motora sa 610 "konja" i 560 Nm maksimalnog obrtnog momenta.

Automobil mase 1.509 kg ima mekani sklopivi krov koji se "otvara" za 17 sekundi, a ova operacija može se obaviti i u vožnji, pri brzini do 50 km/h. Spyder do "stotke" stiže za 3,5 sekundi a najveća brzina je 324 km/h.

Official pictures of the new #Lamborghini Huracan EVO RWD Spyder have just been leaked 😍😍 pic.twitter.com/LjfVpt9auU

— 🅲🅰🆁 🅹🅸🆉🆉🅸🅽🅶 (@CarJizzing) May 7, 2020

Lamborghini je povodom svetske premijere Huracana EVO RWD Spyder objavio i galeriju fotografija ovog automobila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.