VLASNIK LAMBORGIHNIJA KOJI NIJE PLATIO POREZ: Šokirao policiju kada ga je zaustavila - Dajte mi mobili da REŠIM PROBLEM (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 11:57

VLASNIK LAMBORGIHNIJA KOJI NIJE PLATIO POREZ: Šokirao policiju kada ga je zaustavila - Dajte mi mobili da REŠIM PROBLEM (FOTO)

Prvo se pravdao da je porez trebao platiti njegov prijatelj, ali je kasnije priznao istinu

Prošle subote, policajci iz Birmingema u Velikoj Britaniji zaustavili su vozača narandžastog Lamborghini Huracan Spider tokom rutinske provere. Policijska provera pokazala je da na taj automobil nije plaćen porez.

Kada su policajci pitali vlasnika Lamborginija vrednog oko 200.000 evra zašto porez nije plaćen, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << počeo je da se raspravlja. U početku je tvrdio da je mislio da će njegov prijatelj platiti porez, ali je nakon nekoliko neuspešnih alibija vlasnik priznao da jednostavno nema novca i da ne može da priušti da plati porez.

Ali da stvar bude gora, vlasnik je od policajca zatražio mobilni telefon kako bi „rešio porez”. Na njegovu nesreću, policajac je takvu mogućnost odbio i automobil je zaplenjen.

U objavi na Tviteru, policija je rekla: „Zaplenjen Lamborghini Huracan! Vozač je tražio mobilni telefon da plati porez na vozila. Zatim je tvrdio da mu je prijatelj platio, a onda je rekao da ne može da plati“, navodi se u saopštenju policije.

#Untaxed #Lamborghini #Huracan seized! Driver asked to use my phone to tax the vehicle.🤔 Then claimed his friend had taxed it, then said he couldn’t afford to tax it. Will have to tax it and pay a fine to get it back now! @BrumPolice @birmingham_live @WMPolice @Trafficwmp pic.twitter.com/8tFTPj28Pi

— Soho Road Police (@SohoRoadWMP) June 9, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.