Izvor: Luftika.rs, 27.Apr.2023, 10:17

Suluda scena: Novosadski klinci istrčavali na bulevar da „pozdrave“ i usnime lambordžini (VIDEO)

Reč je o sportskom automobilu sličnom onom o kojem su mediji nedavno pisali u slučaju sina Vučićevog kuma Petra Panića Pane, Uroša Panića, momka koji se snimao tokom bahate vožnje po Beogradu vređajući i prozivajući policiju bez strahopoštovanja da će zbog takvog ponašanja snositi neke ozbiljnije posledice.
Sada se pojavio novi snimak laborginija, ali ovoga puta u Novom Sadu i nije poznato ko se nalazio za volanom ovog luksuznog automobila.
Naime, na najprometnijem i najvećem >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << novosadskom bulevaru desetak omladinaca istrčalo je na i oko kolovoza snimajući kamerama i mobilnim telefonima prolazak vozila vrednosti od nekoliko stotina hiljada evra.
Na snimku se čuju i sirene kao upozorenje klincima da se sklone sa puta, nakon čega je vozač ubrzao dodavši gas i otišao u nepoznatom pravcu.
Na mrežama se uz snimak pojavio i opis, kao i više komentara koji sa čuđenjem komentarišu situaciju sa novosadskog bulevara.
„Da li ova deca imaju roditelje? Na najprometnijem i najvećem bulevaru u Novom Sadu, iskaču pred vozila u punoj brzini da slikaju Lamborgini, da li treba da se desi tragedija i da deca izginu zbog neke zvezde ili dobrog automobila da bi se reagovalo i sprečilo ovakvo ponašanje. Ko je ovde odgovoran?“, piše u opisu snimka koji je objavljen na Instagram nalogu 192.rs.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by 192.RS (@192_rs)


Bahato Vučićevo kumče u dosijeu ima 84 saobraćajna prekršaja pre nego što mu je oduzet „Lambordžini“

Pogledaj vesti o: Lamborghini

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.