Razbijte moj Lamborghini!

Izvor: B92, 17.Mar.2011, 10:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Razbijte moj Lamborghini!

Da li to bila i vaša reakcija kada bi vam iz servisa rekli da ne mogu da poprave vaš automobil?

Kada su mu u autoservisu rekli da ne mogu i ne znaju da otklone kvar na njegovom superautomobilu, neimenovanom kineskom biznismenu baš je prekipelo.

Simbolično, na Svetski dan zaštite prava potrošača, unajmio je grupu radnika u kineskoj istočnoj provinciji Shandong, dao im je čekiće i naredio da teatralno unište njegovog četvorotočkaša.

Pitate se o >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kakvom kvaru je bilo reči kada je čovek mogao ovako da odreaguje? U pitanju je bio problem sa motorom u Gallardu koji je biznismen otkrio ubrzo nakon što je platio preko 500.000 evra za ovaj superautomobil.

Odmah ga je odvezao do zastupnika na popravku, međutim, tamo su ustanovili da je kvar nemoguće otkloniti, a uz to su serviseri svojom nepažnjom oštetili branik i šasiju. Nakon svađa i prepirki, odlučio je da svoj preskupi automobil pošalje na otpad.

Dok su radnici razbijali Lambo u deliće, okupljena publika u neverici je posmatrala ovaj čin.

Pročitajte više o Lamborghini Aventadoru

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.