Proizveden 10.000-ti Galardo

Izvor: S media, 27.Jun.2010, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proizveden 10.000-ti Galardo

Lambordžini je ponosno objavio da je u njihovim proizvodnim pogonim u Sent’ Agati svetlo dana ugledao jubilarni 10.000-ti primerak supersportskog modela Galardo.

Jubilarni Galardo je primerak lakiran u upečatljivu Midas žutu boju, a reč je o modelu LP-560-4 koji će ujedno imati i posebno izložbeno mesto na “Lambordžini dej” manifestaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u Šangaju, nakon čega će biti isporučen ponosnom kupcu iz Kine.

Lambordžini je model Galardo predstavio još 2003. godine, nakon čega je fascinantnom brzinom postao jedan od najpopularnijih supersportskih automobila ovog cenovnog ranga. Kroz godine postojanja ovog modela Lambordžini je ponudu unapredio predstavljanjem nekoliko različitih verzija, pa je tako prvi monotoniju razbio model LP 560-4 Spajder, nakon kojeg dolaze i posebni LP 550-2 Valentino Balboni sa pogonom samo na zadnje točkove, dok vrhunac razvoja Galarda predstavlja olakšana i ojačana verzija LP 570-4 Superlegera.

Izvor: sarajevo-x.com

Nastavak na S media...






Povezane vesti

10.000-ti primerak Gallardo-a

Izvor: MojAuto, 28.Jun.2010, 02:57

Na tržištu u kome je dostizanje 5.000 primeraka supersportskih automobila istorijski uspeh, kada dostignete dvostruko toliko možete sa sigurnošću reći da je vaš model legendarni. Takav je slučaj sa Lamborghini Gallardo-om. Ujedno, Gallardo je postao najuspešniji model u dugoj istoriji ove slavne...

Nastavak na MojAuto...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.