Izvor: Luftika.rs, 27.Mar.2023, 20:02

Policija oduzela Lambordžini Vučićevom kumiću zbog nasilničke vožnje

Pripadnici MUP-a upravo oduzeli su Lambordžini Urošu Paniću zbog nasilničke vožnje i ugrožavanja bezbednosti saobraćaja.
Još uvek nije poznato da li je protiv njega podneta krivična prijava i da li je urađen narko-test.
Bilo bi lepo da je policija delovala po službenoj dužnosti, a ne zbog umirenja javnosti i pravljenja predstave za narod. Jer ako je ovo drugo, nema ništa od ozbiljnog, po propisu, kažnjavanja.

Podsećamo, Uroš Panić je sin Petra Panića, kuma >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Tokom prethodnog vikenda on je na društvenim mrežama objavio snimak koji je uznemirao javnost u Srbiji. Panić je divljao beogradskim ulicama u „lamborginiju“ i pritom izazivao policajce da ga uhvate.
Inače, Uroš Panić se nekoliko puta već našao u centru javnosti zbog brze vožnje, kako po beogradskim, tako i budvanskim ulicama, ali je ostalo nejasno kako je do sada uspevao da ostane ne uhvaćen na snimcima brojnih kamera koje su postavljene u gradu.
Vučićev kumić divlja ulicama Bg-a i izaziva policiju: „Neka me stigne neko ako može“ (VIDEO)

Pogledaj vesti o: Lamborghini

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Podneta krivična prijava protiv Vučićevog kumića zbog bahate vožnje lamborginijem

Izvor: Danas, 28.Mar.2023, 12:01

"Policija je ponovo ponižena. Naređeno joj je da Uroša Panića, sina Petra Panića, Vučićevog kuma, ne smeju hapsiti za nasilničku vožnju kojom se hvali na svom profilu na društvenim mrežama", naveo je u saopštenju narodni poslanik Đorđe Miketić.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.