Novi Lamborghini je ispred svog vremena

Izvor: B92, 05.Jul.2020, 09:41

Novi Lamborghini je ispred svog vremena

Italijanska kompanija najavila je promociju svog novog automobila za 8. jul.

Iz Lamborghinija je stigla najava da će 8. jula održati premijeru novog vozila, ali nisu odmah naveli o čemu se zapravo radi.

U medijima su se pojavile spekulacije da se radi o Sian Roadster ili Spyder verziji pošto je o tome već bilo reči, kao i da je kontigent tog modela već unapred rasprodat.

Lamborghini je Sian u Coupe izdanju predstavio na prošlogodišnjem sajmu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Frankfurtu, pri čemu je najavljena proizvodnja serije od samo 63 primerka.

Kako stvari sada stoje, i Sian Roadster (Spyder) će biti napravljen u ograničenoj seriji dok će njegova cena biti veća od 2 miliona evra koliko je koštao Sian Coupe, a sve ćemo saznati za nekoliko dana.

Tačnije, 8. jula.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.