NEVEROVATNO: Slupao iznajmljeni Lamborghini, prijavio sve pa pokušao da pobegne, EVO O ČEMU SE RADI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2023, 18:13

NEVEROVATNO: Slupao iznajmljeni Lamborghini, prijavio sve pa pokušao da pobegne, EVO O ČEMU SE RADI (FOTO)

Nakon što je vozač izgubio kontrolu nad skupocenim Lamborghini Aventador SVJ, vrednim skoro 800.000 evra, automobil je završio u planinskom potoku.

Grupa američkih turista unajmila je ukupno šest ovih prestižnih vozila za svoje putovanje kroz Evropu. Na planinskom prevoju Flüela u Švajcarskoj, 46-godišnji Amerikanac nije uspeo da ovlada Lamborghinijem Aventador SVJ, autom sa impresivnih 770 konjskih snaga.

Prema informacijama koje je iznela policija kantona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Graubünden, nakon što je izgubio kontrolu, automobil je sleteo s puta i završio u obližnjem potoku, samo nekoliko kilometara od mesta Davos odakle je počelo njihovo avanturističko putovanje.

Odmah posle nesreće, vozač je preduzeo niz neočekivanih koraka. Iako je obavestio policiju, osiguranje i firmu od koje je unajmio automobil o incidentu, umesto da ostane i čeka, on je odlučio da napusti oštećeni Lamborghini i udalji se s mesta nesreće.

Međutim, nije prošlo mnogo vremena pre nego što je policija reagovala. Brzo su pronašli i zaustavili preostalih pet Lamborghinija u mestu Scuol. Svi članovi grupe su potom privedeni radi obavijesnog razgovora. Tokom ispitivanja, surađivali su sa istražiteljima, a lokalni vatrogasci su pritekli u pomoć kako bi izvukli automobil iz potoka.

Ovaj događaj privukao je veliku pažnju medija, ne samo zbog vrednosti oštećenog automobila, već i zbog neobičnog ponašanja vozača posle nesreće.
Pogledaj vesti o: Lamborghini

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Slupao iznajmljeni Lamborghini, prijavio sve pa pokušao da pobegne

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 10.Okt.2023, 11:21

Nakon što je vozač izgubio kontrolu nad skupocenim Lamborghini Aventador SVJ, vrednim skoro 800.000 evra, automobil je završio u planinskom potoku Grupa američkih turista unajmila je ukupno šest ovih prestižnih vozila za svoje putovanje kroz Evropu. Na planinskom prevoju Flüela u Švajcarskoj,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.