Lamborghini u SAD-u opoziva 7.805 Huracana zbog podesivih farova

Izvor: AutoBlog, 19.Dec.2023, 09:04

Lamborghini u SAD-u opoziva 7.805 Huracana zbog podesivih farova

Problem sa farovima modela Huracan 2015-2024 u Sjedinjenim Američkim Državama je primorao Lamborghini na opoziv 7.805 primeraka ovom sportskog automobila. Opoziv otkriva da Huracan modeli proizvedeni između 30. jula 2014. i 30. oktobra 2023., prodati u Sjedinjenim Državama, imaju funkciju na infotainment sistemu koja omogućava podešavanje farova za vožnju levom stranom, poznatog kao Tourist mod. Pored toga, obaveštenje otkriva da je adaptivni sistem prednjih svetala možda prilagođen van fabričkih specifikacija za američko tržište. Problem za Lamborghini je u tome što prema saveznim standardima za bezbednost motornih vozila, farovima automobila nije dozvoljeno bilo...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lamborghini u SAD-u opoziva 7.805 Huracana

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Dec.2023

Problem sa farovima modela Huracan 2015-2024 u Sjedinjenim Američkim Državama je primorao Lamborghini na opoziv 7.805 primeraka ovom sportskog automobila.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.