Lamborghini Miura na aukciji prodat za 1,5 miliona dolara

Izvor: AutoBlog, 29.Okt.2019, 02:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lamborghini Miura na aukciji prodat za 1,5 miliona dolara

Opisan kao primer "vremenske kapsule" legendarnog Lamba, 50-godišnji superautomobil sačuvan u netaknutom stanju, s originalnom bojom, limarijom i svim fabričkim mehaničkim komponentama, nedavno je na aukciji prodat za čak 1,5 miliona dolara. Aukcijska kuća Sotheby's veruje da je ovo jedan od poslednjih preostalih primeraka koji se još uvek nalazi u potpuno izvornom stanju, što pomaže da se objasni zašto je konačna prodajna cena premašila procenu pre licitacije od 1,2 do 1,4 miliona dolara. Ovaj unikatni automobil je izazvao ozbiljnu borbu među kolekcionarima. "Novi vlasnik je iskoristio priliku koja se pruža jednom u životu da nabavi 'vremensku kapsulu' Lamborghini Miura P400 S, na kojoj je poslednji put nešto menjano...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Lamborghini Miura na aukciji prodat za 1,5 miliona dolara

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Okt.2019

Opisan kao primjer "vremenske kapsule" legendarnog Lamba, 50-godišnji superautomobil sačuvan u netaknutom stanju, s originalnom bojom, limarijom i svim fabričkim mehaničkim komponentama, nedavno je na aukciji prodat za čak 1,5 miliona dolara.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.