Lamborghini Day proslava na stazi Silverstone

Izvor: AutoBlog, 05.Maj.2023, 00:33

Lamborghini Day proslava na stazi Silverstone

Više od 380 Lamborghini automobila stiglo je na stazu Silverstone na ‘Lamborghini Day’, britansku službenu proslavu 60. godišnjice italijanskog proizvođača supersportskih automobila. Uz zvaničnu britansku prezentaciju novog modela Lamborghini Revuelto, gosti su otišli na stazu Silverstone na jedinstveni paradni krug: nikad pre viđeni spektakl 382 Lamborghinija zajedno na stazi, stvorio je novi istorijski rekord za Lamborghini, s najviše automobila na stazi u jednom trenutku. Lamborghiniji su napustili 11 prodajnih salona u Velikoj Britaniji u konvojima “Bull Run”, da bi stigli na stazu Silverstone,...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Lamborghini Day proslava na stazi Silverstone

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Maj.2023

Više od 380 Lamborghini automobila stiglo je na stazu Silverstone na "Lamborghini Day", britansku službenu proslavu 60. godišnjice italijanskog proizvođača supersportskih automobila.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.