Lamborghini Aventador

Izvor: Domino Magazin, 28.Feb.2011, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lamborghini Aventador

Naslednik kultnog modela Murcielago stiže!

Zamena za kultni model Lamborghini Murcielago je stigla. Zove se Lamborghini Aventador LP700-4 i pogledajte kako opako izgleda.

Novi model je kompletno napravljen od ugljeničnih vlakana, a ispod haube se krije V12 motor od 6,5 litara koji pruža 700 konja. Do 100 Km/h stiže za manje od 3 sekunde, >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << a maksimalna brzina mu je preko 300 kilometara na čas.

Menjač je sedmostepeni, a sistem Lamborghini Independent Shifting Rod omogućava promenu brzine za neverovatnih 50 milisekundi. Cena: 350.000 dolara. Možda uštedite od vaše platice?

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.