Filozofija superautomobila Lamborghini SuperVeloce [VIDEO]

Izvor: Economy.rs, 19.Jul.2015, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Filozofija superautomobila Lamborghini SuperVeloce [VIDEO]

Lamborghini Aventador LP 750-4 SuperVeloce 2016 verovatno je najbolji automobil koji je ikada izašao iz fabrike u Sent Agata Bolonjeze, ali u ovom kratkom video-predstavljanju glavni inženjer Mauricio Ređani objašnjava da SV marka donosi mnogo više od smanjenja težine i povećanja snage.

Ređani je provozao SuperVeloce stazama Katalunje, a za naše čitaoce koji imaju (veoma) dubok džep dovoljan za njegovu cenu od 493.069 $, svih 600 primeraka koji će biti proizvedeni, već >> Pročitaj celu vest na sajtu Economy.rs << su rasprodati.

S druge strane, sa nestrpljenjem očekujemo Aventador SV Roadster sa otvorenim krovom koji će biti dostupan u okviru 500 primeraka.



(Economy.rs, 19. jul 2015.)
Pogledaj vesti o: Lamborghini

Nastavak na Economy.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Economy.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Economy.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.