Dostava pice sa Lamborghinijem Gallardo

Izvor: AutoBlog, 26.Nov.2010, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dostava pice sa Lamborghinijem Gallardo

Da se pojam "fast food" ili "brza hrana" zaista može protumačiti u pravom smislu reči potvrđuje i primer iz jugoistočne Engleske, gde bi vam se lako moglo dogoditi da dostavljača pice ugledate u ni manje ni više nego Lamborghini Gallardu.Vlasnik restorana u gradiću Hemel Hempsteadu, Alberto Valotta, odlučio je da ubrza dostavu svoje hrane pa je za tu priliku unajmio Lamborghinijev Gallardo. Alberto je odlučio da počasti svoje verne mušterije i da na zaista impresivan način obeleži 12-godišnjicu poslovanja porodičnog restorana. "Ima puno kineskih i indijskih restorana koji vrše dostavu hrane, ali talijanski su retkost, pa smo mislili da bi to bila dobra ideja....

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Dostava pizze sa Lamborghini Gallardom

Izvor: Autoportal.rs, 26.Nov.2010

Da se pojam "fast food" (brza hrana) zaista može protumačiti u pravom smislu te reči potvrđuje primer iz Engleske gde se može videti dostavljač pizze u Lamorghini Gallardu.

Nastavak na Autoportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.