ASUS predstavio ASUS-Automobili Lamborghini VX7 laptop

Izvor: NC magazin, 07.Maj.2011, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ASUS predstavio ASUS-Automobili Lamborghini VX7 laptop

Moćni novi 15,6” ASUS-Automobili Lamborghini VX7 laptop nudi potpuno novo iskustvo. Dizajniran da odražava sportski i agresivni izgled Lamborghini automobila, VX7 je dostupan u narandžastoj i crnoj boji.

ASUS-Automobili Lamborghini VX7 pokreće četvorojezgarni Intel Core i7 procesor druge generacije, a može se pohvaliti i podatkom da je reč o prvom laptopu na svetu koji ima NVIDIA GeForce GTX 460M grafičku kartu sa čak 3 GB video memorije. Korisnici će osetiti i veliko ubrzanje koje donosi solid-state hybrid drajv, kapaciteta do 1,25 TB, sa performansama u rangu diskova koji rade na 10.000 rpm.
Pogledaj vesti o: Intel

Nastavak na NC magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.