Izvor: B92, 25.Nov.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusija: Troje poginulo u eksploziji

Sankt Peterburg -- Troje ljudi je poginulo u eksploziji automobila koja se dogodila jutros blizu stanice podzemne železnice u Sankt Peterburgu.

Eksplozija je verovatno izazvana bombom, rekao je portparol ruskog ministarstva za vanredne situacije. Automobil marke lada je ekpslodirao u 8.55 po lokalnom vremenu blizu stanice podzemne železnice, naveo je portparol. Među poginulima je i trogodišnje dete, a ranjena je jedna osoba, kazao je isti izvor.

Nikakvi drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << detalji oko eksplozije nisu odmah bili dostupni.

Prema izvoru koji navodi ruska agencija Ria Novosti stanica podzemne železnice je otvorena i posle eksplozije koja se dogodila na oko 50 metara od ulaza u vreme jutarnjeg špica.

Kako navodi agencija Asošiejted pres teroristički napadi su retki u Sankt Peterburgu, drugom po veličini gradu u Rusiji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.