Ralf Schumacher za novi auto izabrao ruski klasik

Izvor: AutoBlog, 25.Maj.2020, 08:33

Ralf Schumacher za novi auto izabrao ruski klasik

Bivši vozač Formule 1 je za novog limenog ljubimca izabrao vozilo koje se ne može pohvaliti vrhunskim ubrzanjem, prenosi Index.hr. Ali se zato radi o jednom od najboljih terenskih vozila. Da, u pitanju je Lada Niva, i to u izuzetno atraktivnom izdanju. Koristiće je za prevoz unikatne prikolice u svrhu promocije vlastitog vina. Brat sedmostrukog F1 šampiona Michaela Schumachera će tako ubuduće moći da se vidi u ruskom klasiku s 1.7 benzincem snažnim osamdesetak konja. Podsetimo, Ralf Schumacher je u šampionatu F1 bio aktivan između 1997. i 2007., pobedivši u šest trka u karijeri, stojeći na podijumu dvadeset i sedam puta i skupivši 329 bodova. U svojim najboljim...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Ralf Šumaher za novi auto izabrao ruski klasik

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Maj.2020

Bivši vozač Formule 1 je za novog limenog ljubimca izabrao vozilo koje se ne može pohvaliti vrhunskim ubrzanjem, prenosi Index.hr.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.