Policijski auto na mestu za invalide

Izvor: OkRadio.rs, 02.Nov.2012, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policijski auto na mestu za invalide

U centru Pirota, na vidno obeleženom parking mestu za invalide, parkirano je službeno policijsko voziloPolicijsko vozilo ”lada niva”, sa plavim službenim tablicama, parkirano je u Pirotu na mestu koje je jasno obeleženo za invalide. Stanovnici Pirota zatekli su ovo vozilo u četvrtak, 1. novembra u strogom centru grada. Iako pored parking mesta postoji jasna oznaka da je to mesto rezervisano za osobe sa invalidetom, vozač ovog vozila na to nije obratio pažnju. Fotografija ovog automobila osvanula je i na društvenoj mreži Fejsbuk, gde je dobila pregršt negativnih komentara.
Pogledaj vesti o: Lada

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Policijski auto na mestu za invalide

Izvor: Vesti-online.com, 02.Nov.2012

Policijsko vozilo "lada niva", sa plavim službenim tablicama, parkirano je u Pirotu na mestu koje je jasno obeleženo za invalide. ..Policijski džip na mestu za invalide  .. ..Stanovnici Pirota zatekli su ovo vozilo u četvrtak, 1. novembra u strogom centru grada. Iako pored parking mesta postoji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.