Pešak stardao dok je prelazio put

Izvor: Glas javnosti, 17.Sep.2011, 07:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešak stardao dok je prelazio put

LJUBOVIJA- U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u mestu Donja Ljuboviđa, opština Ljubovija, život je izgubio pešak D.S. (64), saopštila je Policijska uprava Šapca.

Do nesreće je došlo juče oko 14.55 časova kada je vozač putničkog vozila “lada niva”, Dragoljub T. (30), prilikom obilaženja motokultivatora parkiranog na kolovozu, udario u pešaka, koji je u tom momentu prelazio put.

Pešak D.S. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << iz mesta Donja Orovica, je od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nezgodi, preminuo na mestu nesreće.

Uviđaj je izvršio dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Loznici, u prisustvu pripadnika saobraćajne policije, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.