Opština poklonila policiji “ladu nivu”

Izvor: juGmedia, 18.Jan.2013, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opština poklonila policiji “ladu nivu”

VLASOTINCE – Predstavnici lokalne samouprave, sa predsednikom opštine Nebojšom Stojanovićem na čelu, uručili su danas ključeve novog automobila “lada niva” načelniku policijske stanice u Vlasotincu Ivanu Kneževiću.

Donacija je vredna 1,8 miliona dinara, a isto takvo vozilo lokalna samouprava poklonila je krajem prošle godine Domu zdravlja.

“Obezbeđujući vozilo za potrebe policije, lokalna samouprava želela je da pomogne Policijskoj stanici u Vlasotincu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u što boljem obavljanju svakodnevnih poslova. Policija je nastala iz naroda i kako ona nama pomaže, tako i mi, kad smo u prilici, treba da pomognemo policiji. Planiramo da u toku ove godine obezbedimo još jedno ovakvo vozilo za policiju u našem mestu”, rekao je predsednik Stojanović.

On je podsetio da je lokalna samouprava prošle godine okrečila fasadu zgrade Policijske stanice u Vlasotincu, u okviru poslova na uređenju starih fasada, i da je nabavila klima uređaje za nekoliko kancelarija.

U planu je i nabavka jednog vozila za Vatrogasnu stanicu.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Lada

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.