Nesreća u Aranđelovcu

Izvor: RTS, 23.Okt.2011, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesreća u Aranđelovcu

Dve osobe poginule u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se jutros dogodila u Aranđelovcu. Uviđaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda u Kragujevcu i naložio obdukciju poginulih i vanredni tehnički pregled oba vozila.

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se jutros, oko 01,50 sati, dogodila  u Aranđelovcu, poginule su dve osobe, saznaje RTS.

Nesreća se dogodila kada je na vozilo ''lada niva'' kojim je upravljao Dragutin T. iz Aranđelovca >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << naleteo ''reno 5'', kojim je upravljao Dragan M. takođe iz Aranđelovca. 

Dragan M. je vozeći pod izrečenom merom zabrane upravljanja  motornim vozilom, preticao taksi vozilo koje se kretalo iza ''lade  nive'', pa je ''reno 5'' desnom čeonom stranom udario u levu bočnu  stranu ''lade''. Nakon naletanja na ovo vozilo, ''reno 5'' je nastavio nekontrolisano kretanje i udario u betonski električni stub i betonsku i  metalnu ogradu.

Dragan M. i putnik u njegovom vozilu Lazar J. iz Aranđelovca  podlegli su povredama na mestu udesa.

Uviđaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda u Kragujevcu, u  prisustvu zamenika Osnovnog javnog tužioca i pripadnika saobraćajne policije. Istražni sudija je naložio obdukciju poginulih i vanredni tehnički pregled oba vozila.

Dragutin T. je lišen slobode i, uz krivičnu prijavu, sproveden istražnom sudiji, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.
Pogledaj vesti o: Lada,   Kragujevac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastradali u saobracajnoj nezgodi

Izvor: Radio Centar 987, 23.Okt.2011

U teskoj saobracajnoj nezgodi, koja se jutros, oko 01,50 sati, dogodila u Arandjelovcu, poginule su dve osobe.Dok je vozilom lada niva, iz ulice Vozda Karadjordja skretao u Jefimijinu ulicu, Dragutin ..

Nastavak na Radio Centar 987...

Aranđelovac: Poginula dvojica mladića u udesu

Izvor: S media, 23.Okt.2011

Dva mladića poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros, u Aranđelovcu. ..Dva mladića poginula su u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros, nešto pre dva sata, u Aranđelovcu, saopštila je Policijska uprava u Kragujevcu...Na mestu udesa poginuli su...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.